چگونگی پرورش زعفران

دسته بندي : فنی و مهندسی » کشاورزی و زراعت

زعفران به عنوان یک چاشنی برای صنایع غذایی و همینطور یک گیاه دارویی برای داروسازی از اهمیت زیادی برخوردار است. این گیاه با ارزش که بیشترین تولید ان در کشور ما انجام می شود متاسفانه انطور که باید به صورت علمی و مهندسی به تولید نرسیده است. 

 

این گیاه که اغلب در استان خراسان کشت میشد امروزه در برخی مناطق استان مازندران هم کشت می شود و بازدهی خوبی هم دارد. در این کتاب می توانید روشهای کاشت  ,  داشت و برداشت این محصول را به روش علمی بیاموزید .چ.ن این کتاب با فرمت word تهیه شده است می تواند بعنوان یک تحقیق دانشجویی مورد استفاده دانشجویان عزیز رشته کشاورزی قرار گیرد.

تعداد صفحه - 39

فرمت فایل - word

 

فهرست مطالب

ـ تاریخچه کاشت زعفران در ایران

ـ صفات ریخت‌شناسی

ـ تركيبات شيميايي

ـ خواص داروئي

ـ مضررات مصرف بی رويه زعفران

ـ مصارف غذایی و صنعتی زعفران

ـ تقسيم بندي انواع زعفران 

ـ نیاز اکولوژیکی

ـ عملیات به زراعی زعفران

- اقلیم 

ـ آب و هواي مناسب زعفران

ـ خاک مناسب پرورش زعفران

ـ تهيه زمين

ـ انتخاب پياز و زمان کشت زعفران

ـ آبياري

ـ کاشت 

ـ داشت 

ـ برداشت 

دسته بندی: فنی و مهندسی » کشاورزی و زراعت

تعداد مشاهده: 963 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 39

حجم فایل:1,195 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    یک فایل با فرمت DOC

  • گالری تصاویر :
    چگونگی پرورش زعفران چگونگی پرورش زعفران چگونگی پرورش زعفران