فلفلها از جمله سبزیجات مفید و مورد مصرف خانواده هستند . از فلفل دلمه در پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی مثل ماکارونی ، پیتزا و غیره استفاده می شود. فلفل سبز هم همراه با سبزیجات سر سفره ما ایرانیها دیده می شود.
اما این سبزی مفید چگونه کشت می شود و چگونه مراحل رشد را طی می کند تابه دست مصرف کننده می رسد؟ و خواص این سبزی چه می باشد ؟ جواب همه این سوالات در این کتاب بصورت کامل و با تصاویر گویا نوشته شده است.
این فایل مفید با فرمت word تهیه شده و می تواند بعنوان یک تحقیق دانشجویی مورد استفاده دانشجویان عزیز قرار گیرد.
تعداد صفحه : 64
فرمت فایل : word
فهرست مطالب
مشخصات گیاه شناسی
ارقام فلفل
انتخاب ارقام
بذر و نشاء
جوانه زنی بذر
رشد رویشی
عوامل به زراعی
تعداد مشاهده: 1044 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 64
حجم فایل:726 کیلوبایت