گل محمدی یکی از گل های زیبا و خوشبو می باشد که کاربرد وسیعی در صنایع غذایی و داروسازی دارد. با کشف خواص دارویی این گل تقاضا برای محصولات مختلفی که از این گل تولید می شود بسیار زیاد شده است.
واین یک موقعیت ویژه برای تولید کنندگان گل محمدی و محصولات آن است. این فایل برای آموزش چگونگی تولید و تکثیر این گل و چگونگی تولید گلاب و اسانس می باشد که با فرمت WORD آماده شده است. و می تواند مورد استفاده دانشجویان و دانش آموزان به عنوان تحقیق دانش آموزی یا دانشجویی قرار گیرد .
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحه :38
عنوان مطالب
تعداد مشاهده: 1224 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 38
حجم فایل:1,723 کیلوبایت